ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

معاون رئیس جمهور: میزان خشونت علیه زنان ۳۰ برابر مردان است / لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به حادثه تلخ برای الهه حسین‌نژاد، گفت: تمام شاغلانی که به صورت مستقیم با جامعه سر و کار دارند از جمله رانندگان حمل و نقل عمومی باید وارد چرخه گرفتن گواهی سلامت روان شوند تا به جامعه کمتر آسیب وارد شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۲۸۰۱۴۰
معاون رئیس جمهور: میزان خشونت علیه زنان ۳۰ برابر مردان است / لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا بهروزآذر روز شنبه در نشست تخصصی با محوریت مسائل زنان و خانواده در سازمان بهزیستی کشور، افزود: در اتفاق اخیر، همسر قاتل در مصاحبه‌ای به همسرآزاری و ضرب و شتم قاتل اشاره کرده که نشان می‌دهد جایی از مسیر را اشتباه رفته است به آن معنا که وقتی خشونت اعلام شده، چرا پرونده مددکاری اجتماعی برای فرد مرتکب باز نشده و در چرخه اقدامات سلامت روان و مشاوره قرار نگرفته است.

وی تصریح کرد: این مرد، آسیب دیده و احتیاج به کمک داشته، اما به دلیل بی توجهی ها، خشم او گسترده‌تر شده و منجر به یک فاجعه شده است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: براساس آمار‌ها و نتایج حاصله از پرونده‌های اورژانس اجتماعی، میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر بیشتر از مردان است.

بهروزآذر افزود: اصلا فکر نکنید خشونت مختص مناطق محروم و اقوام خاص است، متاسفانه در جامعه مدرن و تحصیلکرده انواع خشونت‌های خانگی را می‌بینیم.

به گفته وی، اغلب افرادی که دست به خشونت می‌زنند، متوجه کار و عواقب آن نیستند، براساس پژوهش‌های انجام شده، متلک گفتن و شوخی با زنان از نظر زنان، خشونت محسوب می‌شود، اما از نظر مردان، ابزار خندیدن و پرکردن اوقات فراغت است که این خشونت هیچ ربطی به پوشش ندارد.

پرونده‌های خشونت جدی گرفته شود

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: خشونت یک چرخه است که از نطقه‌ای شروع شده و به جا‌های دیگر می‌رسد.

بهروزآذر افزود: پرونده‌های خشونت در اورژانس اجتماعی باید جدی گرفته شود و همان موقع فرآیند درمان آن متناسب با شرایط فرد شروع شود.

چهار ابرچالش حوزه خانواده

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به دو اصل ۱۰ و ۲۱ قانون اساسی مرتبط با خانواده و زنان اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین بند‌های اصل ۲۱، زنان سرپرست خانوار است و با اینکه ۴۶ سال از انقلاب و دستاورد‌های آن می‌گذرد، اما این موضوع باز جای کار دارد.

بهروزآذر با اشاره به چهار ابرچالش جهانی حوزه خانواده شامل «جمعیت، مهاجرت، تغییرات اقلیمی و تغییرات فناوری» افزود: شیب جمعیت سالمندی در ایران نسبت به سایر کشور‌ها بیشتر است و در حوزه مهاجرت، جمعیت روستایی کشور نسبت به جمعیت شهری به ۳۰ درصد رسیده است.

وی با اشاره به خشکسالی و کمبود آب و انواع ناترازی‌ها در کشور، اظهار کرد: تغییرات فناوری نیز فقط منوط به ایران نیست و اگرچه کیفیت زندگی را بالا برده، اما فاصله بین اعضای خانواده را بیشتر کرده و هوش مصنوعی نیز نگرانی‌هایی را در این زمینه ایجاد کرده است./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار